Dating oslo speeddate

dating oslo speeddate

Og noen ser  rett og slett på det som et utrolig festlig vorspiel, forteller Denstad. Når man tenker på speeddating ser man ofte for seg to scenarioer: To mennesker som er sjelevenner, eller to som man skulle tro kom fra to forskjellige verdener.

Nettopp muligheten for det siste er det som stopper mange fra å dra på speeddating-arrangementer. Dersom man da ikke er god til å småprate, så kan de fem minuttene virke som en hel evighet. I tillegg er man prisgitt det førsteinntrykket man klarer å gi i løpet av fem minutter hvor begge snakker.

I praksis altså kun 2 ½ minutt til å snakke om seg selv og svare på alle spørsmål den andre har til deg. I flere av situasjonene ble jeg genuint skuffa over at jeg ikke hadde mer tid til å prate med ham fordi vi hadde en god flyt i samtalen, sier «Tiril».

Du får sjansen til å bli kjent med noen nye, spennende mennesker. Om man ikke ender opp i noe kjærlighetsforhold, så får man likevel muligheten til å se nye ansikter og utvide kontaktnettverket sitt. Det synes jeg kan være vel så givende. Speeddate er uformelt, enkelt og kjapt, fortsetter hun. Også arrangør Denstad kan nevne både fordeler og ulemper med å date så mange så kort, men til tross for at det kan føles som å gå på en rekke blind-dater hvor kjemien kan være så som så, mener han speeddating tar tak i mye av det som er vanskelig med dating.

Og å gå på byen er noe mange synes er morsomt, men folk er ofte for sjenerte for å snakke med nye mennesker. På speeddate snakker alle med alle, fordi det er en del av konseptet. Man slipper også å spørre om kontaktinformasjon.

Og så vet man på sett og vis at den andre personen liker en dersom det blir match. Så veldig mange av tingene folk syns er vanskelig blir automatisk håndtert, forklarer Denstad. Kan hvem som helst dra på speeddate, eller kreves det at du er enormt utadvendt, trygg på deg selv og ikke minst pen? Denstad mener helt klart at speeddating i utgangspunktet er for alle, og forteller at selv de som så ut til å grue seg mest vanligvis er å se i dyp samtale med partnerne sine etter kun kort tid.

Ikke bare ødelegger du din egen kveld, men du ødelegger også en del for de som har lyst til å  date deg. Ingenting godt kommer av å være innesluttet på speeddate. Ellers kan man gå på speeddate uavhengig av yrke, alder og interesser. Hun anbefaler folk som vil dra på speeddate for å ta det for det det er, og mener at man helt klart kan ha en vellykket kveld. Her er det kvantitet og ikke kvalitet som teller.

Dersom man er klar over dette på forhånd, så kan man få det svært så koselig, og treffe mange nye, spennende mennesker, konkluderer «Tiril». Skriv gjerne ned ting du ønsker å spørre disse menneskene om. Det kan være verdier de har, deres holdninger til konkrete ting om du brenner for, hvilken musikksmak de har, og så videre. Ting som du synes er viktig å vite om en person du eventuelt skulle ønske å innlede et forhold til. Er det viktig for deg at den andre ikke har barn fra før, så er det jo kjempeviktig å spørre om dette.

Dessuten, er du godt forberedt, så slipper du at det blir sånn klein stemning også, for da kan du bare bombe i vei med spørsmål. Pynt deg gjerne litt, men ikke så mye at du ser ut som en superstæsja versjon av deg selv. Jeg tenker alltid nesten litt jobbintervju-feeling når jeg går på date. Du skal være pen, men ikke overpyntet. Hold dialogen på et fornuftig nivå. Ikke bare prat om deg selv, men lytt også til den andre. Ikke skryt av deg selv for mye, og vær forsiktig med å snakke om sensitive temaer.

Det er ikke ting man snakker om på første date som varer i fem minutter. Skriv ned navn og et par stikkord på ting det ble snakket om.

Tro meg, etter 20 dater så husker du ikke hvem alle sammen var, og da blir det vanskeligere å bestemme seg i etterkant for om du vil treffe dem eller ikke. Jeg bestemte meg faktisk rett etterpå, sånn sett så var valget allerede tatt da jeg kom hjem. Dette spørsmålet bør du stille på første date Det finnes ett spørsmål du bør stille på første date.

Svaret du får kan avgjøre om dere har en fremtid sammen. Disse studentene flørter mest Disse skolene bør du studere ved hvis sjekking er like viktig som skolearbeid! Helse og Livsstil 1 av 8 studenter har opplevd seksuell trakassering En ny undersøkelse viser at over 30 studenter i Norge har blitt utsatt for uønsket seksuell oppmerksomhet. Mener Paradise-Petter, men hvorfor har vi sex? Når følelsene tar overhånd - Kan forelskelse ødelegge eksamen?

Jakten på den perfekte kroppen - Det finnes 6,8 milliarder unike kropper, vi har snakket med fire av dem. Kultur og intervjuer Kulturintervju: For å bli kjent med hverandre. Her er sjekketriksene som funker - Gode lytteegenskaper og lav promille står sentralt ifølge ekspertene. Naken på nettet - Hvorfor velger så mange unge å kle av seg? Avstandsforhold - Slik får du forholdet til å vare Sex og samliv. Forelskelsen koster deg to nære venner - Ifølge en ny britisk studie Sex og samliv.

Studentliv - Vi driver ikke prostitusjon - Studenter startet delikat vaskefirma. Flest klamydiasmittede på BI - Det viser resultatene fra årets «klamydiaaksjon» Sex og samliv. Når hjerter brister - Slik kommer du deg videre etter bruddet Sex og samliv. Valentin-gavene som tar pusten fra kjæresten - De fleste er helt gratis! Litt betatt eller farlig besatt? Les ekspertenes råd   De 10 mest og minst stressende yrkene   Følge hodet eller hjertet? Her er du garantert jobb   Ikke alltid lønnsomt med høy utdannelse.

Kjærlighetens bakgater - Stina 23 var utro med kjærestens kamerat. Har du lyst, har du lov - Venne-sex kan faktisk fungere Kunsten å såre seg selv og andre - Er du sjalu?

Da bør du lese dette! Fem grunner til å studere markedsføring Vi spurte professor ved Høyskolen Kristiania, Lars Erling Olsen om hvorfor man bør velge en Bachelor i Markedsføring og merkevareledelse.

Han tok en Master i Markedsføringsledelse ved Høyskolen Kristiania. Johanne studerte master i Markedsføringsledelse, jobber nå i Aftenposten. Jeg tror at resultatene fra Høyskolen Kristiania viste at jeg hadde den kompetansen Aftenposten lette etter. Linda studerer Markedsføring og salgsledelse i Bergen Linda har alltid vært glad i å formidle og snakke med mennesker - derfor ønsket hun en utdannelse innen markedsføring, salg og ledelse.

Vil du studere Markedsføring og salgsledelse? Vi spurte foreleser ved Høyskolen Kristiania, Nils Høgevold, om hvorfor man bør velge å studere Bachelor i Markedsføring og salgsledelse. Vil du studere Fysisk aktivitet og ernæring? Her møter du Jostein Steene-Johannessen, faglig studieleder for Fysisk aktivitet og ernæring. Møt Sanna, hun går første året på Livsstilsendring og folkehelse   Her forteller Sanna  hvorfor hun begynte på Bachelor i Livsstilsendring og folkehelse.

Hvorfor ta en Bachelorgrad i Akupunktur? Kombinerer oppstartfirma og studier. Sebastian Wahl går siste året på Bachelor i Kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling på Høyskolen Kristiania. Sammen med en kompis startet han Lett, et konsept med fokus på sunn og kjapp mat laget av gode råvarer.

Møt HR-studenten Aniva, hun studerer ved Høyskolen Kristiania i Bergen Aniva setter ekstra stor pris på er at fagene er satt sammen slik at hun får en helhetlig forståelse av det store organisasjonsbildet. Møt Simone - hun tar en Bachelor i Reiselivsledelse og opplevelsesutvikling på Høyskolen Kristiania Simone setter pris på å kunne engasjere seg i det som interesserer henne mest, samt friheten til å bestemme egen hverdag. Her forteller førsteamanuensis ved Høyskolen Kristiania, Sander Sværi, om hvorfor man bør velge en Bachelor i Ledelse og servicestrategi.

En Bachelor i Ledelse og servicestrategi forbereder deg til lederstillinger i denne næringen. Kreative for Kreftforeningen Nylig fikk Kreftforeningen Hveding 21 blogger om sin studiehverdag på Kreativ Markedskommunikasjon Historien om jenta som og likte å holde seg innenfor komfortsonen.

Mia Louise studerer Journalistikk i Bergen ved Høyskolen Kristiania Mia har alltid vært utrolig glad i å skrive, og derfor ble journalistikk et naturlig valg for henne. Slik får du mest mulig ut av sommerflørten Er du klar for å finne deg en sommerflørt?

Les datingcoachens hete tips om hvordan du går fram her. Finn en armkrok til kalde høstkvelder - Datingcoach forklarer hvorfor blind dating faktisk fungerer. Slik går du frem for å få kjæreste - Men du må følge spillereglene, sier samlivsekspert. Studentøkonomi Derfor bør du skrive samboerkontrakt - Kan være ubehagelig å ta opp, men viser at dere tenker langsiktig.

Ta det første steget! Sunniva, Cecilie og Stine om hvordan DU oppnår kontakt. One night stands - kun en engangsgreie? Derfor velger vi å bli med fremmede hjem. Betatt av noen på jobb? Slik flørter du uten at det blir kleint. La venner sjekke for deg Wingman-fenomenet er kommet for å bli.

Slik blir daten vellykket Skal du på date og er usikker på hvordan du skal gripe an situasjonen? Her har vi laget en dating-guide til deg med mange gode tips. Studentene med flest sexpartnere Sjekk hvilken partitilhørighet studentene med flest og færrest sexpartnere har. Ute etter den perfekte valentinsgaven? Få tipsene som skaffer deg både plusspoeng og stjerner i boka på årets mest romantiske dag her. Dette sier de - men de mener egentlig Menn er fra Mars og kvinner er fra Venus heter det.

Vi har laget en ordbok som gjør det litt enklere å tolke det motsatte kjønn. Slik dater du på studentbudsjett Du trenger ikke bruke all verdens penger på å dra på date, alt du behøver er å være litt kreativ. Vi gir deg tipsene som gjør daten både billig og bra.

Slik får du en vellykket første date! Våren er høysesong for nye romanser, men hvordan går man egentlig frem? Her får du tipsene som sørger for at daten ikke blir klein! Hvis du forsker på tema som berører helse og bærekraftig vekst, kan UiO: Livsvitenskap tilby finansiering av tverrfaglig samarbeid.

Fristen for å melde inn tema er Livsvitenskap er en av tre store satsinger ved UiO. Livsvitenskap skal finansiere flere konvergensmiljø - forskningsgrupper med samarbeid på tvers av konvensjonelle faggrenser - hvor tema vil gå under «store samfunnsutfordringer innen helse og bærekraftig vekst».

Forskere fra alle fakultetene ved UiO kan delta. Formålet er å diskutere store samfunnsutfordringer innen helse og bærekraftig vekst, som forskere kan søke om støtte til å forske på sammen, i konvergensmiljø. Søknadsprosessen starter med workshop med speed-dater Hold av datoene for workshopene, og kom med innspill til tema for speed-datene innen I mai blir det klart hvilke konvergensmiljøer som får støtte fra UiO:

. apr Vi inviterer til speed-dating under årets Eksportkonferanse. Her har du mulighet til å møte Innovasjon Norge, Eksportkreditt, GIEK og GIEK. 1. jul UiO:Livsvitenskap skal finansiere flere konvergensmiljø - forskningsgrupper med samarbeid på tvers av konvensjonelle faggrenser - hvor tema. Med speeddating får du en gyllen mulighet til å flørte rundt uten at det trenger SpeedDate arrangerer speeddating i Oslo og Bergen i skrivende stund, men vil. Speeddate er uformelt, enkelt og kjapt, fortsetter hun. Ikke gå glipp av de beste studentrabattene, reportasjene, historiene og tipsene fra Norges største studentportal! Du skal være pen, men ikke overpyntet. Etter arrangementet kan du logge deg inn og markere de du fant interessante. For ansatte Universitetet i Oslo. Betatt av noen på jobb?

Norway sex girl escort sex guide

KONTAKTANNONSER SWINGER ESCORT

Massasje og sex milf bergen